Tablouri vintage

„Vintage” este cuvantul magic al acestui sezon si pornind de la acesta mobilierul, accesoriile si decoratiunile cu acest aspect au un sarm aparte, pe care il transmit in intreaga locuinta.

Vintage… un cuvânt cu numeroase înţelesuri. La origine, termenul era asociat celor mai bune vinuri ale unei recolte. Astăzi, a devenit un eufemism pentru „vechi” sau pentru o „atitudine de modă veche”.

Accesoriile, de cele mai multe ori la fel de neaşteptate ca alegere, ne inspiră în explorare… Imaginea veche din tablou, colivia metalică, bilele de lemn şi cheia magică îmbracă diferite atitudini. Posibilităţile sunt infinite, iar motto-ul “Think outside the box” ne poate ajuta de fiecare dată să depăşim prejudecăţi şi imagini prestabilite.

P139

P139

P 138

P 138

Dimensiunile si preturile tablourilor prezentate mai jos variaza functie de dorinta dumneavoastra si de spatiul disponibil pentru a crea atmosfera in amenajarea interiorului dorit.

Daca ne trimiteti la niznaika@ymail.com o fotografie a peretelui (interiorului) va putem propune cateva solutii de amenajare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Cele mai bune posturi și pagini

%d blogeri au apreciat asta: